Om os:

Vores Grundlag og Værdier

Vi er en vestjysk virksomhed beliggende i Jebjerg, Skive Kommune. Hos os kan du forvente at modtage en god og ærlig behandling. Vi står ved vores ord – en aftale er en aftale, uanset omfanget af opgaven; fra levering af et vildmarksbad, en bjælkehytte, eller en sauna til hjælp med en campinghytte eller indgåelse af en stor kontrakt.

Vores Historie

Vores rejse tog sin begyndelse i 1986 med K.H.Maskinudlejning, efterfulgt af K.H.Entreprenørforretning ApS i 1993. I 2002 blev Dansk International Handels Compagni ApS (DIHC ApS) grundlagt med et fokus på salg af træhuse og relaterede produkter i Danmark, Norge, Sverige, Island, Færøerne, og Grønland. Vores sortiment spænder fra små hytter og vildmarksbade til større huse, samt et bredt udvalg af andre træprodukter som paller, specialpaller, havemøbler, hegn, m.m. Vi tilbyder også en række tjenester indenfor jordarbejde, spildevand, fundamentering, haveplanter og installation/montage af leverede produkter.

Vores Fabrik i Litauen

Siden 2021 har vi haft vores egen produktionsfacilitet i Litauen. Dette har gjort os i stand til ikke kun at sælge, men også at producere og videreudvikle en del af vores produktsortiment, hvilket vi er meget stolte af.

Kvalitet og Pris

Vi stræber altid efter at levere den højeste kvalitet til de bedste priser. Markedsanalyser bekræfter, at vi tilbyder de mest konkurrencedygtige priser, bedste kvalitet og det største udvalg til vores kunder.

Vores Produkter

Opdag vores brede udvalg af produkter, skabt til at forbedre din oplevelse udendørs. Vores sortiment inkluderer:

  • Vildmarksbade: Tilgængelige i forskellige former og specifikationer for at matche enhver smag.
  • Saunaer: Vores udvalg af hyggelige saunaer omfatter alt fra hytter og busser til pods og tønder, alle designet til at give en ægte afslapningsoplevelse.
  • Moderne Modulhuse: Disse moderne og stilrene hytter er ideelle til camping og tilbyder en perfekt kombination af komfort og design.
  • Campinghytter: Vores alsidige campinghytter, som findes i stilarter som hytter, busser, pods og tønder, er perfekte for dem, der elsker naturen.
  • Bjælkehytter: Tilgængelige i en række størrelser og former, passer disse hytter til mange forskellige formål.
  • Sommerhuse, Garager og Carporte: Robuste og æstetisk tiltalende løsninger for at beskytte dine køretøjer og nyde sommeren.
  • Grillhytter: Vores grillhytter, som fås i forskellige størrelser, er perfekte til at samle venner og familie i haven.

Om os: Uanset dine behov har vi noget, der kan opfylde dem og forvandle din have til et personligt tilflugtssted.

Webshop og Rådgivning

Mindre varer kan købes direkte fra vores webshop. Vi står dog klar til at yde personlig rådgivning, uanset størrelsen på dit køb. Hvis vi ikke har det, du søger, på lager, opfordrer vi dig til at sende os en e-mail. Ofte vil en af vores producenter have det, eller vi kan finde det til dig.

Vores Ejers Baggrund

Kristen Hedegaard, virksomhedens ejer, startede sin karriere i entreprenør/byggebranchen, men skiftede senere til en ledelseskarriere inden for forsvaret og var der i en årrække. Efter at have forladt forsvarssektoren, blev han selvstændig erhvervsdrivende inden for entreprenørbranchen. Han var blandt de første til at udforske mulighederne i de baltiske stater efter Berlinmurens fald, med særlig fokus på Litauen og Letland, men har også hyppigt besøgt Hviderusland og andre lande for at udføre konsulentopgaver.

Om os: Dansk International Handels Compagni ApS (DIHC ApS)