Om os:

Vi er en vestjydsk virksomhed, hjemmehørende ved Jebjerg i Skive Kommune. Du er sikker på at få en god og ærlig behandling hos os. Vi holder ord, og en aftale er en aftale uanset om det er levering af en ovn til sauna, levering af en hytte, et træhus, en hjælpende hånd, eller indgåelse af en stor kontrakt.

Det hele startede i 1986 med K.H.Maskinudlejning, K.H.Entreprenørforretning ApS i 1993 og sidst Dihc ApS i 2002 hvor salg af træhuse mv foregår til Danmark, Norge, Sverrige, Island, Færøerne og Grønland. Vi kan tilbyde alt fra levering af en lille hytte, vildmarksbad, til større huse, samt mange andre ting i træ, paller,specialpaller, havemøbler, hegn osv. Vi kan også udføre jord, kloak, fundament, haveanlæg, og opstilling/montering af leverede produkter.

Vi bestræber os på at levere bedste kvalitet til bedste pris, vore markedsanalyser viser at vi har de bedste/laveste priser/god kvalitet og største udvalg.

Som sagt så leverer vi alt fra den mindste shelter til huse hvad enten det er bjælkehuse i firkant, rundtømmer eller håndhuggede og til træhuse der kommer i elementer og stilles op.

De mindre ting kan købes direkte i vores webshop, men vi yder gerne rådgivning også uanset hvor lille eller stor en ting man påtænker at købe.

Og har vi ikke lige det du mangler i butikken så skriv en mail, ofte har en af vore producenter det alligevel eller vi kan finde det til jer.

Indehaver Kristen Hedegaard begyndte i entreprenørfaget men skiftede til en lederkariere i forsvaret, forlod senere forsvaret og blev selvstændig. Var en af de første der efter murens fald tog til Baltikum, hvor det mest blev Lithauen og Letland der blev grundlag for de nye muligheder, men også bl.a hviderusland er blevet meget besøgt i årenes løb.

Kristen Hedegaard har udført/udfører også konsulentopgaver i de nævnte lande.

DIHC ApS – DANSK INTERNATIONAL HANDELS COMPAGNY APS

MOMSNUMMER:  DK 26 18 32 51

ADRESSE: NANNERUPVEJ 3/5, 7870 ROSLEV

TELEFONNUMMER: +45 40184487

DIREKTØR: KRISTEN HEDEGAARD NIELSEN

EMAIL: dihc@mail.dk