Monteringsguide til Flame BBQ Grill

Monteringsguide til Flame BBQ Grill

Bemærk! Følg tegningerne og denne vejledning nøje under monteringen.

 1. Start med at fjerne spjældets knop ved at dreje den mod uret. Tag derefter askeskuffen (8) og spjældet (7) ud af grillens hoveddel.
 2. Monter grillens ben (2) til hoveddelen (1) ved brug af fire sæt møtrikker (17), bolte (18) og skiver (16). Stram ikke møtrikkerne helt, så du kan justere benenes position, før bagstykket monteres.
 3. Fastgør bagstykket (3) til hoveddelen (1) og benene (2) med seks sæt møtrikker, bolte og skiver. Juster derefter benene og bagstykket for en optimal pasform og stram alle møtrikker.
 4. Indfør spjældet helt ind i grillens hoveddel. Løft spjældet op til støttekantene og træk det mod grillens front, så det hviler på disse. Træk spjældets håndtag igennem hullet på grillens front og fastgør knoppen.
 5. Indsæt askeskuffen (8) igen i grillens hoveddel.
 6. Placér de to ildfaste skærme (9) på grillens hoveddel, så de passer ind i de tilsvarende åbninger. Drej skærmene en smule mod uret for at låse dem fast.
 7. Læg støbejernsristen (13) i midten af grillen.
 8. Monter krogen (15), den lille kogeplade (14) og den store kogeplade (12) på det rustfri stålbøjle (11) og sikr dem med fastgørelsesstifter (19). Indsæt bøjlen i de to huller på grillens hoveddel.
 9. Monter to støtter (4 og 5) på hver af træbordene med træskruer (21). Vær opmærksom på, at der findes forskellige typer støtter til bordets venstre og højre side (henvis til tegningerne). Skruehullerne er forboret for at gøre monteringen lettere og sikre den bedste pasform. Kontroller, at støtterne passer inden skruerne strammes.
 10. Sikr grillen til underlaget gennem hullerne i benene med egnede skruer eller bolte (ikke inkluderet).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monteringsvejledning til Skorsten

 1. Placér skorstenskraven (3) omkring skorstensrøret og tryk den fast på plads (2).
 2. Indsæt røret med kraven monteret ind i skorstensåbningen, så det hviler sikkert på kraven.
 3. Sæt skorstensdækslet (4) på skorstenen og stram det med vingemøtrikken og vingebolten.
 4. Monter tre krogbolte gennem hullerne i siderne af røgfangeren, så en skive og en møtrik fastgør den til fangeren både indvendigt og udvendigt. Installer også tre krogskruer i loftet på hytten, cirka 1 meter fra den ønskede placering af røgfangeren. Hæng en kæde (1,5 m) fra hver krog.
 5. Placér det andet skorstensrør (1) oven på røgfangeren.
 6. Løft røgfangeren, med det nederste skorstensrør monteret, op i det øverste rør og fastgør kæderne til krogene på fangeren.
 7. Justér højden på fangeren ved at tilpasse længden på kæderne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ Grill og Skorsten er også tilgængelige i andre lande:

BBQ sets in the UK | BBQ Set in Europe | BBQ komplektai Lietuvoje | BBQ komplekti Latvija | Ensembles pour barbecue en France | Ensembles pour barbecue en France – Belgique | BBQ sets in België | BBQ Grill og Skorsten i Danmark | BBQ grill och skorsten i Sverige

Denne side bruger cookies for at give dig en bedre browsingoplevelse. Ved at browse på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.